Even een korte introductie over ons

De romantische camping in het Schwarzwald (Zwarte Woud, DE) is rustiek gelegen in het dal van Bad Wildbad.

Wij zijn Gerard van Dooremolen (al eerder eigenaar van deze camping) en Lammert Modderkolk (hij wil nog 1 keer vlammen), en wij hebben beiden ruime ervaring in het opzetten, beheren en runnen van een camping. Lammert heeft zijn ruim 40 jaar ervaring opgedaan bij verschillende campings in diverse Europese landen en Gerard heeft met name ervaring in de bestuurlijke kanten van het runnen van een camping op het grondgebied van twee gemeentes, omgeven door natuurgebieden met een grote diversiteit aan beschermde biotopen. 

Als het om koken gaat staan we, denken we, allebei ons mannetje dus ook op dat gebied hoeft u niets tekort te komen.
Wij houden van gezelligheid en daar willen we u graag van laten meegenieten. En nee we zijn geen stelletje. Zowel Lammert als Gerard zijn gelukkige vaders en opa’s van leuke en lieve kinderen en kleinkinderen. Het lot heeft ons leven een zodanige wending gegeven en ons als het ware met elkaar in verbinding gebracht.

Gerard kreeg de camping weer op zijn bordje door nalatigheid en in gebreke blijven van de vorige eigenaren en Lammert zocht bij toeval een camping waar men zijn ervaring kon gebruiken. De rust van de omgeving samen met de unieke ligging ten opzichte van grote steden in de nabije omgeving maken van Schwarzwald Camping Rehmühle een unieke plek om naartoe te gaan.

Mocht u willen reserveren dan doe dat dan eenvoudig via deze website.